Hjælpemidler til ældre

Efterhånden som vi bliver ældre, vil de fleste af os få brug for hjælpemidler til ældre. Senior hjælpemidler, som de også kaldes, kommer i en lang række former og størrelser. Man kan sige, at disse hjælpemidler, skal medvirke til, at vi får en værdig og uafhængig alderdom.

Kigger vi på hvilke hjælpemidler til ældre, som livet som senior kan kræve, så har vi lavet en oversigt.

  • Rollatorer
  • Stokke
  • Gangstativer
  • Bandager
  • Kørestole
  • Voksenbleer

Vores oversigt over hjælpemidler til hjemmet og på turen er kun et lille udpluk. Ønsker du at finde en butik, som sælger disse hjælpemidler til at gøre hverdagen lettere? To af de mest kendte senior shops er følgende:

Har Seniorhjælp.dk og Hjælpemiddelcentralen.dk finder du alle former for produkter, som kan gøre dit live nemmere.

Hjælpemidler til gangbesværede

Det, som de fleste ældre og seniorer vil opleve, er, at de stille og roligt går hen og bliver gangbesværede. Heldigvis findes der også en lang række hjælpemidler til gangbesværede, som vi allerede har været lidt inde på.

Hjælpemidlerne, som kan gøre dit liv nemmere, hvis ikke du går så godt, er blandt andet en kørestol, trolley, gangstativ, krykkestok og en rollator. Der er ingen tvivl om, disse former for hjælpemidler til gangbesværede i den grad kan gøre hverdagen lettere for dig.

Og der er bestemt ingenting at skamme sig over, da de fleste af os får brug for én eller flere af disse produkter. At blive gammel er blot et privilegium, som ikke er alle forundt. Det er selvfølgelig lidt irriterende at bevægeapparatet måske ikke fungerer, som det har gjort, men så længe du mentalt friskt!

Hellere mentalt frisk og måske have lidt fysiske skavanker. Det mentale kan Seniorhjælp.dk og Hjælpemiddelcentralen.dk ikke hjælpe med, men de kan hjælpe med det fysiske.

Bookmark permalink.