Retssager og advokater

Du har været udsat for vold. Og det har været et langt og afskyeligt forløb for dig. Det her med at komme sig psykisk og fysisk efter et angreb er et langvarigt forløb: Angst, vrede, medicin og genoptræning har været de herskende kendetegn i dit liv i de sidste mange måneder. Og skænderier med din partner. Men ikke kun det. Selvom du har fundet en super dygtig advokat til retssager, som taler på dine vegne i den retssag, der kører lige nu, så er du vred over, at voldsmanden ikke har fået sin straf endnu. Og du vil da også gerne snart se lidt penge på din bankkonto. Du skal jo have offererstatning. Ja, din advokat gør virkeligt hvad han kan. Men somme tider så kan du altså ikke lade være med at spørge dig selv om, hvorfor der ikke snart kommer en afgørelse i retssagen.

Tidskrævende

Din advokat fortæller dig, at den slags sager er tidskrævende, fordi alle forhold skal undersøges grundigt. Politiet arbejder stadig hårdt på at afdække alle forholdene. Det var da også under meget mystiske forhold, at du blev overfaldet.
Men nok om det. Du er fuld af håb om, at den advokat til retssager omkring vold, vil sørge for, at du får den størst mulige erstatning. Og det skal du ikke bare håbe på. Det skal du vide, at han gør. En advokat til retssager vil altid sørge for at arbejde for din interesse. I dette tilfælde vil det være, at du får den størst mulige offererstatning.

Fantastisk advokat

Og du skal være glad for, at du har fundet netop denne advokat. De sidste mange måneders forløb har jo bevirket, at din familie er blevet smadret. I har besluttet jer for, at I skal skilles. Din partner kan ikke holde ud at leve sammen med dig, fordi du har ligesom opgivet at leve. Også selvom du allerede kan mange af de ting, som I plejede at gøre sammen. Jeres forhold er gået i stykker – måske fordi dine psykiske traumer har været så store. Og det er gået ud over din partner. Derfor ved du allerede nu, at din advokat til retssager kommer på arbejde for dig i andre sammenhænge. I skal jo have klaring på, hvad der skal ske med jeres børn. Og du ved, at her får du kamp. Det er et spørgsmål om forældremyndighed. Det er også et spørgsmål om bodeling. Og ja, du mener naturligvis, at du skal have forældremyndigheden – også selvom det måske bliver dig, der bliver nødt til at flytte ud.

Alting bliver bedre

Det er ikke en sjov fremtid, du ser i møde. Men du er på den sikreste side: Dels vil din advokat til retssager kunne sørge for, at det der med skilsmissen kommer til at løbe nogenlunde gnidningsløst for dig. Dels vil du få erstatning. Hvad du så skal gøre når retssagerne er overstået, er op til dig. Det vigtige er dog, at du kommer videre med dit liv. Så i første omgang bliver det nok noget med, at du skal til at finde ud af, hvordan du bliver glad igen. Og her skal du være taknemlig for, at der findes advokater til retssager, som har støttet dig.

Bookmark permalink.