Advokat til arbejdsskade

Jeg er virkeligt i tvivl om, hvordan jeg skal forholde mig i følgende sag. Der er nemlig sket det, at jeg havde besøg af vinduespudseren. Det sker ikke så tit, at han kommer, men når han er her, så får vi pudset alle husets vinduer: I kælderen, i stueetagen og oppe på første etage. Det bliver gjort både indvendigt og udvendigt. I går skete der bare det, at imens han stod på sin stige for at pudse et af vinduerne oppe på første sal, væltede han med stigen. Måske var det et ekstra hårdt vindstød, der var skyld i det. Måske kom han bare ud af balance. I hvert tilfælde måtte jeg gribe bilnøglerne og få ham kørt på skadestuen. Jeg fandt ham nemlig liggende med en arm i en helt forkert vinkel.

Brækket arm

Ganske rigtigt: et brud på underarmen. Sådan virkeligt, et knæk i hele knoglen. Det må have gjort frygteligt ondt på ham. Han fik armen sat sammen, lagt i gips, og er nu hjemme hos sig selv. Jeg har ringet til ham for at høre, hvordan det går. Han var sød nok og sagde, at alt nok skal blive ok. Der var også en anden grund til, at jeg ringede ham op. Jeg ville høre, om hans forsikring dækker for ham ind. Der er jo faktisk tale om en arbejdsskade. Han havde ikke fået svar fra dem endnu, men han fortalte, at hans arbejdsgiver ikke er så nem at tale med om den slags. Han ved dog, at hans arbejdsgiver har en forsikring, der dækker den slags ulykker. Jeg fik ikke helt det svar, jeg havde ventet, og det har fået mine tanker i gang: Kan det tænkes, at jeg bliver involveret i et eller andet tovtrækkeri imellem vinduespudserens og hans arbejdsgivers forsikringsselskaber om, hvem der skal betale dele af vinduespudserens løn, imens han er sygemeldt? Ulykken skete jo på min ejendom.

Brug for arbejdsskadeadvokat nu

Jeg tror lige, at jeg skal have fat i en arbejdsskade advokat, som kan fortælle mig, hvad jeg kan forvente, og hvad jeg eventuelt kan gøre for ikke at blive involveret. Det var jo ikke min skyld. Det var ikke min stige, vinduespudseren væltede med. Han er vel klar over risikoen, han løber ved at stå på en spinkel stige i blæsevejr.

Imens jeg leder efter telefonnummeret til advokaten, jeg kender, kan jeg ikke lade være med at tænke på, om vinduespudseren selv har en arbejdsskade advokat, som eventuelt kan tale hans sag overfor arbejdsgiverens advokat. Jeg syntes nemlig, at jeg kunne fornemme på vinduespudseren, da jeg talte med ham, at der måske kunne komme nogle knuder i hans relation til arbejdsgiveren. Det er ikke så rart at tænke på.

Prøver lige min normale advokat

Jeg tror, at jeg vil gøre det, at jeg først ringer til min egen advokat ( https://bjsj.dk/ )og får en snak med ham om hele sagen. Det vil få betydning for mine næste handlinger. Måske bliver det nødvendigt, at jeg besøger vinduespudseren hjemme hos ham og får en snak om det med ham også. Hvis han ikke har en arbejdsskade advokat, så kan jeg i det mindste give ham telefonnummeret til ham, jeg kender.

Bookmark permalink.