Ferie i Grækenland

Nu er I allerede ved at være for sent på den, hvis I ikke har bestilt sommerferien sydpå endnu. Jeg siger det bare. Fordi I skal vide, at der virkeligt er rift om pladserne på flyene. Det er utroligt. Men her i landet har vi oplevet, at bookings allerede dækker hele landets kapacitet frem til midten af august. Det er tidligt. Normalt ser vi først, at bookings til ophold her i landet topper omkring slutningen af maj – eller i begyndelsen af juni. Det lader til, at i år, så vil alle bare ud og rejse. Og de vil gerne besøge de smukke græske øer.

Grækenland er populært

Vi kan se at rejser til Grækenland er meget populære. Og det er der rigtigt gode grunde til. For det første er der sikkerhed for sol og godt varmt vejr allerede fra maj måned – og indtil langt ind i oktober.

For det andet er der sikkerhed for, at I får en autentisk oplevelse. Grækere er nemlig ikke særligt gode til at iscenesætte sig selv. De foretrækker den direkte linje, hvis man kan sige det på den måde. Der er ingen slinger i valsen med hensyn til at passe på gæster. Når grækere har besøg af fremmede, så bliver der passet godt på dem. Og der bliver kræset om dem – også selv om det kan virke lidt robust eller beskedent.

Altid en oplevelse i Grækenland

Intentionen er god: Rejsende, der er på ferie i Grækenland, får ikke lov til at kede sig. De kommer heller ikke til at sulte. At de må finde sig i, at der kan være lidt skærmydsler i de små, familiedrevne turismevirksomheder, er sjældent et problem. Gæsterne oplever jo også kærligheden, der ligger til grund for skærmydslerne. Så har du ikke fundet din ferie endnu så kig lige endnu en gang. Kig lidt væk fra de store, gængse rejsemål. Find et lille, ukendt sted i Grækenland – og få en uforglemmelig uge dernede til sommer.

Bookmark permalink.