Hvem flytter bedst?

En af mine venner kom forbi forleden dag. Han var ret ked af det. Hans kæreste skal nemlig flytte til Jylland. Hun er blevet færdig med sin uddannelse og har fået et job i Aalborg. Hun glæder sig naturligvis til at skulle starte sin karriere og har været meget kræsen med at vælge sin kommende arbejdsplads. Hun troede egentlig, at det drømmejob, som hun har fået, var her i byen, men det viste sig, at firmaet har brug for hende i Aalborg. Det førte naturligvis til mange overvejelser omkring deres fremtid sammen. Min ven har selv et godt job her i København og har ikke planer om at ville flytte til Aalborg. De er dog blevet enige om, at hun bør flytte derover. Forsøge at bygge sin karriere op. De ser, at der vil være en mulighed for, at hun kan få en stilling her i byen om et års tid. De mener også, at de kan klare et forhold på langdistance i den tid.

Jyske flyttefirmaer

Derfor er de nu ved at scanne hele markedet for flyttefirmaer i Jylland, som kan få bragt hendes ting til Aalborg. Hun håber, at hun hurtigt finder en god bolig. Hun skal starte på jobbet om en lille måneds tid, så hun har temmelig travlt med at finde den.
I sidste weekend var hun i Aalborg for at finde en lejlighed. Hun havde været i kontakt med forskellige ejendomsmæglere. Hun havde også søgt på internettet via forskellige portaler. Hun havde fundet 5 boliger, som hun gerne ville se og eventuelt leje. Hun havde da også fundet en, men den er meget lille. Så der kommer en ekstra opgave.

Skal have opmagasinering

Hun bliver nødt til at finde et sted, hvor hun kan have nogle af sine ting stående til opmagasinering i Aalborg. Det, havde hun ikke regnet med, blev nødvendigt. Men sådan er virkeligheden en gang imellem: Lidt mere besværlig, end man tror, det bliver. Ikke desto mindre, så skrev hun under på lejekontrakten og startede så på at ringe til flyttefirmaer. Hun fandt et flyttefirma i Aalborg, som heldigvis også kan tilbyde hende opmagasinering i byen. Det er hun glad for.
Hun havde fortalt min kammerat, at han ikke længere behøver at hjælpe hende med at finde et flyttefirma i Jylland, fordi hun selv havde fundet et.

Hun klarede det hele selv

Min kammerat følte sig ligesom lidt fyret af hende, fordi hun selv fik ordnet alt. Han ved godt, at hun ikke vil afbryde deres forhold. Men han var som sagt, meget ked af det. Han er alvorligt bange for, at hun vil glide væk fra hende. Jeg forsøgte naturligvis at opmuntre ham med, at de nemt kan vænne sig til at have et forhold på langdistance. Der er mange mennesker, der lever på den måde. De må så bare sørge for at skiftes til at rejse frem og tilbage mellem de to byer, de bor i, indtil de måske finder ud af, at en af dem kan, eller skal flytte over til den anden. De bor jo ikke i hver sin verdensdel. Kun i hver sin ende af landet. Og en flytning er jo til at overskue, selvom den er træls.

Bookmark permalink.