Hvordan planlægger du rejser?

Hvilken type er du, når du planlægger en af dine rejser? Er du hende, der bruger lang tid på at finde billige rejser til et bestemt sted. Sammenligner du priser på forskellige billige rejser, du har fundet på nettet?

Er du hende, der snuser lidt rundt omkring på forskellige portaler og ser, hvad de tilbyder af billige rejser til fx Thailand for så at glemme alt om priser og steder derude? Eller er du hende, der går systematisk til værks og lægger bogmærker ved de sider med billige rejser, du finder og som du synes, ser interessante ud?

Charterferier og afbudsrejser

Eller er du en helt anden type? Sådan en, der tager chancer og kan finde på at søge efter afbudsrejser indenfor et bestemt tidsrum. Og hvis du er heldig, så finder du lige den afbudsrejse, som du gerne vil deltage i. Også selv om det i virkeligheden er en charterferie som her og du ved, at der er et stramt program, som hele gruppen vil få svært ved at holde? Eller gør du det på den anden måde: Du har en ugentlig seance på nettet, hvor du udelukkende bruger tiden på at søge efter afbudsrejser hos forskellige rejsebureauer, som du ved har destinationer i Thailand. Når du så finder en eller flere afbudsrejser, så noterer du datoer og priser ned og lægger det hele fra dig i et døgns tid. Du skal lige tænke efter – så du kan være helt sikker på, at det netop er den rigtige afbudsrejse til Thailand, du skal med på?

Er du mere til rejsebureauer?

Måske er afbudsrejser ikke lige dig. Lige som jagten på billige rejser heller ikke er?

Er du så hende, der går direkte til de store rejsebureauer og leder efter deres charterrejser til Thailand?  Er du hende, der godt kan lide, at der er styr på alt det der med flybilletterne derud? Og er du hende, der sætter pris på, at rejsebureauet garanterer for, at dit logi vil være ok. Altså at det lever op til dine forventninger. Og er du hende, der også godt kan lide at få et godt råd fra en dansk rejseleder derude?

Der er fordele og ulemper ved alle typer rejser. Billige rejser kan spare dig penge, så der er flere at rutte med på destinationen. Det samme gælder sådan set også afbudsrejser. Her kan du også spare penge og eventuelt få flere sjove oplevelser og souvenirs med hjem. Det er op til dig, om du vil tage chancen eller ej. En rejse starter jo med dine egne beslutninger.

Spar men undgå at spare for meget

Charterrejser er nok ikke den billigste form for rejse, du kan købe. Men den giver dig en noget højere grad af sikkerhed, hvilket kan være en stor fordel, når du rejser så langt væk hjemmefra. Thailand ligger jo på den anden side af kloden. Sådan ca.

Fordelen ved charterrejsen er, at du får, hvad du betaler for – med garanti. Du rejser også sammen med en gruppe mennesker, der har den samme nysgerrighed, som du har, men som også værdsætter den komfort, som rejsebureauet tilbyder jer: Tryghed når det handler om logiet. Garanti for at flybilletterne hjem igen er gyldige. Vejledning om, hvordan og hvorledes I skal opføre jer, så I ikke generer eller fornærmer den lokale befolkning.

Bookmark permalink.