Lån penge uden besvær!

Din pengenørd har gjort arbejdet – du skal blot låne penge uden besvær. Kun lovlige og nemme lån med hurtig udbetaling bliver vist i låneoversigten. Og det er alle de lån, du kender fra TV-reklamerne, som du finder hos Penge-lån.nu.

Så ønsker du at låne penge nu i en fart, så kig forbi Penge-lån.nu. Her kan du låne penge med hurtig udbetaling døgnet rundt, og du skal ikke stille sikkerhed for lånet.

4 kriterier tjekket for dig allerede

Vi har gjort arbejdet for dig, så du blot skal vælge det ønskede lån. Ved hjælp af en overskuelig låneoversigt, finder du nemt og hurtigt det billigste og bedste lån til dig.

  • Anstændige renter

Alle lån er vurderede på baggrund af deres renter, og om disse er rimelige i forhold til resten af lånemarkedet.

  • Hastighed på svar

Når du vil tage et lån online, vil du have svar med det samme. Vi har sikret, at kun lån med svartid på mellem 2 minutter og op til 1 time er sluppet indenfor.

  • Ingen gebyrer

Ingen skjulte gebyrer – de er helt forbudt. Hvis du skal betale et gebyr, skal det være tydeligt, og det skal stå i rimeligt omfang til dit låns størrelse.

  • Omgående udbetaling

Du finder kun lån her, der har udbetaling enten STRAKS eller i løbet af maksimalt et par timer. Sådan mener vi, online lån skal være.

Moral og kviklån?

Som jeg ser det, er der alene et marked for kviklån, kvik SMS lån: Broker Lån DK og diverse online kassekreditter, fordi de sædvanlige banker ikke tilbyder produkter, markedet efterspørger. Gjorde de det, ville online markedet være yderst minimalt.

Det er fuldstændigt korrekt, at hovedparten af kviklån og lignende kreditter på nettet er dyrere, end et banklån ville være. Det er der basalt set intet amoralsk i. Jeg skal gerne forklare, hvorfor det er OK at tage højere renter på et online lån:

  • Långiver har ingen sikkerhed i form af pant
  • Ekspeditionstiden er ultrakort – mange steder tager det under 5 minutter fra udfyldning af ansøgning til pengene er på kontoen, da det er et ønske fra kunderne at låne penge hurtigt
  • Der er hos de fleste døgnåbent og sågar i weekender og på helligdage
  • Ingen blander sig i, hvad det ønskede lån skal benyttes til

Disse 4 punkter er alle en service, der naturligt koster ekstra. Sådan er det i alle brancher. Skal du have en VVS mand eller en elektriker ud lørdag aften, skal du også betale ekstra.

Er det besværligt at låne online?

Det er ikke besværligt, når du vælger at låne penge her. Alle lån er listet op med tydelig angivelse af mulige lånebeløb og alderskrav - og med nem adgang til at ansøge om et lån.

Er det lovlige kviklån?

De lån, der er kviklån, er alle lovlige og under tilsyn fra Finanstilsynet.

Kan man låne nemt og uden opkald?

Alt foregår online. Først via hjemmesiden her og til sidst får du låneaftalen tilsendt via e-mail. Ingen telefonopkald og ingen besværligheder.

Er det Penge-lån.nu, der er långiver?

Nej - det er de enkelte lånefirmaer og banker, vi viser dig, der er dem, der bevilger og udbetaler dit lån til dig.

Bookmark permalink.