Lammeskind er bedst

I har fået en invitation til at tilbringe en lang weekend sammen med nogle venner i deres sommerhus. I har hørt meget om, hvor lækkert sommerhuset er blevet, efter at det er blevet renoveret. I vil gerne med i sommerhuset. Men på invitationen, som kom med mail, står der, at I skal have jeres egne hjemmesko med. Vennerne har ikke nogle ekstra par hjemmesko. De undskylder meget for den ulejlighed. De skriver også, at hjemmeskoene er nødvendige, fordi de har ikke fået lagt gulvvarme ind i sommerhuset. Du kommer til at grine lidt af det. Men det er dog godt, at de lige skriver det. Det kan jo godt være meget koldt i november måned.

Tøflerne dur ikke

Du overvejer, om du skal tage de der to par hvide tøfler, som I stjal fra hotellet, da I var på sommerferie, med. De er bare lidt tynde i sålerne. Så du er ikke sikker på, at de vil være så gode at have med. Og de holder jo sådan set heller ikke hælen varm. Du går ud i entreen og kigger i skoskabet.

Kun lammeskind dur i kulden

Har du ikke et par hjemmesko i lammeskind da? Jo, du har faktisk et par. De er gamle. Men de er stadig pæne. Dem kan du bruge. Du leder efter din mands hjemmesko. De er bare ikke til at finde. Du mener, at han har et par. Men de er altså pist væk. Du ved godt, hvad det betyder, ikke? Ja, du skal til at lede efter hjemmesko til mænd på internettet. Og det er en opgave, som skal løses hurtigt. I skal jo i sommerhus i næste weekend. Så det skal være nu, at du finder et par hjemmesko til mænd. De skal jo nå at kunne sende dem til jer, så I kan få dem med i sommerhuset. Din mand skal da ikke have kolde fødder – han har fortjent at have lune fødder, ikke?

Bookmark permalink.