Lingeri

Min nye nabo er ret lækker, altså virkelig lækker. Han er single ligesom jeg. Vi har sagt goddag til hinanden på vej op eller ned ad trapperne i bygningen, vi bor i et par gange. Han er smilende og venlig. Han flyttede ind for et par måneder siden.

Forleden ringede han på døren. Han stod der med et glas vin i hånden. Han sagde, at han gerne vil invitere mig til middag og ville spørge, om jeg kan spise sammen med ham fredag aften.

Jeg blev helt paf. Hovsa, hvad er nu det? Men har faktisk tænkt, at jeg gerne vil lære ham bedre at kende. Jo det vil jeg da gerne, hvad tid skal jeg komme, skal jeg tage noget med? Nej, det skal du ikke. Jeg har alt. Er det ok for dig kl. 7? Ja, det er fint, vi ses.

Helt rundt på gulvet

Helt rundt på gulvet, ja det blev jeg jo. Ét er, at vi har hilst på hinanden noget helt andet er, at jeg slet ikke kender ham. Ved slet ikke, hvad slags mad, han kan lide. Hvad slags musik hører han? Læser han krimier? Kan han lide at gå i biografen?

Jeg kender ham ikke, så jeg må hellere vise mig fra min pæne side. Og der er, da en masse ting, jeg kan spørge ham om.

Jeg ringer til min veninde og fortæller hende, at jeg skal til middag hos min nabo. Hun ler og siger til mig, at det var den bedste nyhed, hun har hørt fra mig siden min skilsmisse. Ja, jo, men altså, det er kun en middag. Hun spørger mig om, hvilket tøj jeg har tænkt mig at tage på. Godt spørgsmål, det ved jeg virkelig ikke. Synes ikke, jeg har noget, som passer til sådan en situation. Men hun har styr på det via sin profession - hun arbejder faktisk her.

Lingeri fra Marie Jo

Dagen efter gik vi det virtuelle stormagasin hos Luksuslingeri.dk for at finde tøj til mig. Du skal købe noget, som er lækkert, og elegant. Og vi starter indefra, var ordren, hun gav. Ned i afdelingen for lingeri og undertøj online hos Luksuslingeri.dk. Hun hev den ene blonde BH frem efter den anden.

Den her eller den her? Det ved jeg ikke, skal den ikke ligesom passe til blusen eller skjorten, jeg tager på? Ej, hør nu, den må da gerne have en anden farve, den skal vise dig frem, så du føler, at du er dejlig. Den må gerne vise din barm frem. Jeg er helt vild med den her. Hvad er det for et mærke? Marie Jo! Kender ikke det mærke, men den er da lækker, mærk selv.

Op i afdelingen for dametøj. Der fandt jeg et flot twin-set, som jeg prøvede. Da jeg er lidt praktisk anlagt, kan jeg godt lide, at mit tøj kan bruges til flere forskellige situationer. Sættet vil kunne bruges til hverdags jeans og til pænere bukser.

Blusen er godt nok meget nedringet, men trøjen kan ligesom foldes ind over, så barmen kan skjules. Jeg køber det sæt, så er jeg helgarderet, tænkte jeg. Ned tilbage til lingeriet. Fandt en lækker BH og et par trusser, der matcher. Jeans og bukser har jeg i forvejen masser af.

Fredag aften kom, middagen var rigtig hyggelig, og jeg følte mig ret dejlig.

Bookmark permalink.