Medela – gør amning lettere

Når det skal være enkelt, skal det være Medela. Lad Medela være den naturlige hjælp til den optimale amning af dit barn. 

Brystpumper

Medela Harmony brystpumpe med 2-phase expression er en manuel brystpumpe designet til at efterligne et barns naturlige ammerytme. Rytmen starter med hurtige sug efterfulgt af langsomme dybe sug – teknikken giver mere mælk på kortere tid, bedre udtømning af brystet og øget mælkeflow. Brystpumpen er velegnet til mødre, der kun pumper mælk ud en gang i mellem. 

Ammer du ofte, er Medela Mini Electric brystpumpe løsningen, når du gerne vil have en nem løsning til udmalkning. Pumpen er lille og kompakt og kan bruges til både strøm og batteri. Af flere magasiner er Medela Mini Electric brystpumpe blevet testet som den bedste batteridrevne brystpumpe på markedet. Med pumpen følger flaske og 24 mm tragt. Vakuumniveauet kan justeres efter behov og brystpumpen er naturligvis BPA-fri. 

Medela Swing brystpumpe er en lydsvag elektrisk brystpumpe, også med 2-phase expression. Pumpen er lille og kompakt og ideel til hyppig såvel som lejlighedsvis udmalkning. Den lille størrelse gør brystpumpen nem at have med og den støjsvage drift tillader brug i de sene aftentimer uden risiko for at vække nogen. 

Medela har mange års erfaring og ekspertise i hjælpemidler til amning og ved ganske enkelt, hvad der virker!

Medela ammetilbehør

Efter udmalkning med Medelas effektive brystpumper er opbevaringen af brystmælken den næste vigtige del. Medela opbevaringsflasker fås i 3-pak med plads til 150 ml i hver flaske. Flaskerne er lavet af polypropylen, som er den sikreste plasttype til opbevaring af brystmælk. Naturligvis frie for Bisphenol A og så kan flaskerne sættes på alle typer Medela brystpumper direkte fra fryseren!

Medela producerer også egentlige sutteflasker, som er velegnede til brystmælk. Lavet af polypropylen og Bisphenol A fri. Sutteflasken kan sættes på alle typer Medela brystpumper. Flasken fås også i 150 ml. 

Medela ammebrikker

Ammebrikker fra Medela er en hjælp til brystamning, særligt ved ømme, sprukne eller flade brystvorter. De ultratynde ammebrikker i silikone binder naturligt til brystet, så det ikke flytter sig under amning. Den overskårne øvre del sikrer barnet den beroligende duft fra moderen.  Ammebrikkerne fra Medela findes i tre størrelser: S som er 16 mm, M som er 20 mm og L som er 24 mm. Der følger en opbevaringsboks med ammebrikkerne, som gør det nemt og hygiejnisk at have dem med overalt. Køb Medela ammebrikker i pakker à to. 

Medela er et kendt og pålideligt varemærke, der sætter en ære i at levere brugbare og gennemtestede hjælpemidler til bl.a. amning. Produkterne er baseret på et samarbejde med førende forskere i amning. Medela repræsenterer med sine brystpumper en banebrydende teknologi i form af 2-Phase teknikken – til gavn for kvinder i hele verden. Vores viden bliver til dine produkter! Du kan trygt overlade din amning til Medelas hjælpemidler – din hverdag med den lille bliver lettere for jer begge

Se mere om de enkelte produkter under hver kategori og læs om Medela på producentens hjemmeside her.

Bookmark permalink.