Rene vinduer i København

Det er ved at blive forår, og jeg kan se alle striberne, som sne, regn og snavs har efterladt på vores vinduer. Det ser forfærdeligt ud. Det er stadigvæk meget koldt udenfor, så måske skal jeg vente med at pudse vinduerne. Tænke, tænke, tænke. Nej, det går ikke. Jeg kan jo dårligt se ud ad vinduerne, så snavsede er de. Naboernes vinduer ser også meget snavsede ud. Det letter lidt på den dårlige samvittighed, jeg har.

Men alligevel. Jeg synes ikke, jeg kan være det bekendt. Kom i gang få nu taget dig sammen og puds de vinduer, skriger den indre stemme. Der er en anden stemme, som siger: Jeg har ikke lyst til at få kolde fingre af at pudse vinduerne i frostvejr.
Jeg har lovet min hustru at gøre rent i hytten her. Har fri fra jobbet i de kommende 4 dage, og hun maser på sit job.

Vesterbro / Frederiksberg

Vi bor på Vesterbro lige på grænsen til Frederiksberg så mon ikke, jeg kan finde en vinduespudser i København eller fra Frederiksberg, som kan komme og gøre det for mig? Jeg gider simpelthen ikke bruge tid og kræfter på at få vinduerne rene. Jeg er træt efter 5 dage på arbejde. Det er en god chance i dag at få gjort noget af det grove, fordi jeg er alene hjemme hele dagen. Børnene er på udflugt med skolen. De kommer først hjem på fredag. Min hustru er på arbejde til sent i aften.

Jeg går på nettet og leder efter en vinduespudser. ”vinduespudser Frederiksberg”, skriver jeg i søgefeltet. Ups, der er mange, kan jeg se. Hvem er det, min hustru plejer at bruge? Jeg kan ikke huske navnet på firmaet – det er også mere end 6 måneder, siden vi sidst fik ordnet vinduerne.
Leder på ”vinduespudser i København”. Det skulle jeg ikke have gjort, der kom endnu flere frem! Og jeg så ikke et firmanavn, som mindede mig om, at vi har brugt dem.

Projekt rene vinduer

Det var vist ikke nogen god idé at begynde dagen med projektet Vinduespudser Frederiksberg. Jeg har brugt en time på at lede på internettet, uden at jeg har kunnet beslutte mig. Der sker altid det, at jeg begynder at læse deres artikler og anbefalinger, og så smuldrer tiden væk for mig. Pokkers, klokken er blevet 11, og jeg er stadig ikke kommet i tøjet. Uniformerne er lagt til vask, så jeg skal have sat vaskemaskinen i gang. Skjorterne skal nå at tørre, og jeg skal have dem strøget, inden jeg skal på arbejde igen på lørdag. Det gør jeg altid selv. Min kone skal ikke gøre det. Hun har nok med sit eget job.

Jeg beslutter mig for at ringe til det første firma, jeg ser på listen over vinduespudsere i København. De har ikke tid før end på mandag. Øv. De forklarede, at de har fået så mange bestillinger, fordi solen er fremme, og alle kan se, at vinteren er ved at gå på hæld. Forsøger med den første vinduespudser på Frederiksberg. Jo han har tid i overmorgen. Jeg er reddet. Vi aftaler, at han kommer torsdag morgen tidligt.

Bookmark permalink.