Mere mellem himmel og jord

Vi kender det alle sammen. Det her med at have nogle store filosofiske spørgsmål om vores eksistens. Hvem er jeg? Hvor kommer jeg fra? Hvor skal jeg hen? Jeg tror simpelthen ikke på, at der findes mennesker, der ikke har stillet sig selv det spørgsmål.

Selv var jeg meget ’filosofisk’ lige, da jeg blev teenager. Der var mange store, ubesvarede spørgsmål. Mine forældre sad ofte med mig i mange timer, hvor vi diskuterede forskellige svar på mine spørgsmål.

Hvad nu hvis?

I dag, hvor jeg er voksen, er jeg ikke længere så filosofisk. Jeg har mange andre ting at tænke på. Men det hænder da, at jeg får den her uro i kroppen, og nogle af de store spørgsmål begynder at trænge sig på igen. Et eksempel kan være: Hvad skal der ske med mit barn, hvis jeg dør i morgen? Eller hvad skal der ske, hvis jeg mister mit arbejde? Ok, det er store spørgsmål, som alle sikkert ikke er fremmede overfor. Og de handler om, hvordan man tackler hverdagen for andre og sig selv hvis tingene ikke går som planlagt. Men når jeg får de her tanker, så bliver jeg altså urolig.

Clairvoyance

For nogle år siden havde jeg det held at møde en kvinde, som sagde, at hun er clairvoyant. Dvs. hun kan se klart – bogstaveligt talt. Vi kunne godt lide hinanden, så jeg inviterede hende til kaffe en eftermiddag her hos mig. Hun kom, og vi talte om de store spørgsmål. Hun var meget rolig og i harmoni med sig selv om det. Ikke urolig, sådan som jeg. Hun forklarede mig, at hun har lært at leve med tvivlen og usikkerheden. Hun fortalte mig også, at hun faktisk har hjulpet mange mennesker til at finde ro med sig selv, fordi hendes clairvoyance kan give dem nogle retningslinjer for, hvad der kan ske i fremtiden. Hun tilbød mig en seance. Så det gjorde vi. Og det var faktisk en god oplevelse.

Jeg må indrømme, at jeg var meget skeptisk. Men samtalen, vi havde, var utroligt givende. Der var så mange facetter i mig selv som ligesom blev meget klarere for mig. Og det hjalp mig faktisk til at få styr på den uro, jeg havde i mig. Det gav mig også indsigt i forskellige muligheder, jeg har – hvis nu noget går galt – eller ikke går som planlagt.

Ikke healer som sådan

Kvinden sagde selv, at hun ikke er healer. Hun er bare clairvoyant. Hun blev en rigtig god veninde. Vi ses tit. Sommetider beder jeg hende om at bruge sine clairvoyante evner til at give mig et skub i en retning, jeg ikke selv kan finde. Og det gør hun gerne for mig. Omvendt, så har jeg også hjulpet hende flere gange. Hun er nemlig ikke så god til at holde styr på sin økonomi. Så min evne til at kunne sætte ting i kasser og lægge penge i konvolutter, og min uddannelse som revisor kommer hende til gavn.
Nej, vi har ikke sådan et ’noget for noget’ venskab.

Det er noget med, at vi hjælper hinanden til at have det godt. Som for eksempel denne slags: https://krystal-healerhuset.dk/vare/husrensning/

Bookmark permalink.