Lille bad

Jeg har fået en lille, bitte andelslejlighed inde på Østerbro. Der er to værelser, et smalt køkken og et minibadeværelse. Sådan et rigtig Københavnerbadeværelse på størrelse med et gammeldags klædeskab. Der er ikke meget mere end 1,5 m2 at bevæge sig på. Alligevel, så er der plads til både kumme, håndvask og brus. Det påstod ejeren, jeg købte andelen af i hvert fald. Jeg er ikke sikker på, at han har ret, men det skal altså prøves af. Lejligheden skal nemlig sættes helt i stand. Jeg kan ikke flytte ind lige med det samme, og jeg skal først have bestyrelsens godkendelse til at sætte den i stand.

Bestyrelsen

Ejeren sagde, at han faktisk selv har talt med bestyrelsesformanden om det, dengang han stadig havde planer om at blive boende. (For et halvt år siden). Dengang var bestyrelsen positivt indstillet over for det. Men jeg må nok lige spørge dem igen. Der er kommet ny bestyrelsesformand i mellemtiden. Jeg fik navn og mailadressen til den nye bestyrelsesformand. Samme aften sætter jeg mig på mit værelse og finder min lap top frem. Jeg skal have sendt den mail til bestyrelsesformanden.
Jeg skriver en lang mail til ham om, at jeg er den nye ejer af lejligheden, og at jeg gerne vil have lov til at sætte den helt i stand. Det vil naturligvis også involvere køkken og badeværelse. Spørger direkte, om der er noget, der hindrer det.
Efter en uge fik jeg endelig svar på min mail. Jeg havde ellers været lidt bekymret for, at mailen var sendt i papirkurven. Måske var den havnet i Junk-bakken. Men nej. Der kom et meget officielt svar:

Renovering af badeværelse

Bestyrelsens formand har set på min forespørgsel med hensyn til istandsættelse af lejligheden og er positivt indstillet. Han vil gerne støtte at hele, bestyrelsen godkender en ansøgning om det fra mig. Med hensyn til renovering af badeværelse og køkken vil han dog henvise til, at gældende love om opsætning af nye elementer og elinstallationer overholdes.

Mailen slutter med en note om, at bestyrelsen vil behandle min ansøgning ved næste bestyrelsesmøde om 3 uger, og at jeg bare skal fylde ansøgningsskemaet ud og sende det retur til ham.
Ansøgningsskemaet er vedhæftet.

Øv. Jeg kan regne ud, at jeg lige præcist kom en uge for sent mht. til at få sendt den mail til bestyrelsesformanden. Nu skal jeg så vente i 3 uger mindst på at få godkendt min ansøgning, før jeg kan sætte arbejdet i gang. Der bliver jo kun holdt bestyrelsesmøder 1 gang om måneden.

Det må jeg så finde mig i. Jeg kan måske bruge mellemtiden på at se på forskellige muligheder for, hvordan man kan indrette sådan et minibadeværelse. Og jeg kan i hvert tilfælde begynde på de andre arbejder. Maling af værelsernes vægge og lofter. Beslutte mig for, hvor mit skab og min seng skal stå – du ved al den slags, som ikke kræver bestyrelsens godkendelse. Og så kan jeg sikkert også bruge tid på at finde en god sofa og et lille bord, så jeg kan byde gæster velkommen på en ordentlig måde.

Bookmark permalink.