Sjov weekend

Hvad der lignede en kedelig og trist weekend, endte med at blive den bedste og den sjoveste, da jeg fik penge på lommen. Ja, for lørdag morgen havde jeg ikke krone på kontoen, så jeg var overbevist om, at jeg atter skulle sidde alene derhjemme.

Kollega foreslog et weekend lån

Kjeld ringede til mig lidt over middag og foreslog, at vi skulle i biffen og efterfølgende på bodega. Jeg fortalte ham, at jeg ikke havde en krone, så det måtte jeg takke nej tak til.

For en time siden havde jeg da heller ingen penge, men det har jeg nu, svarede Kjeld. Hvordan søren kan det lade sig gøre, spurgte jeg. Det er da nemt nok, for jeg gik bare på nettet og optog et weekend lån.

Et weekend lån, udbrød jeg. Ja, du kan da låne penge i weekenden og ovenikøbet få udbetaling af lån i weekenden. Jeg var helt målløs, så jeg bad Kjeld om at kigge forbi min et-værelses på Nørrebro.

Udbetaling af lån i weekenden

Sammen gik vi på nettet, og ganske rigtig kunne man få udbetaling af lån i weekenden. Kviklån kan man åbenbart få udbetalt døgnet rundt nu om dage. Jeg vidste slet ikke, hvad jeg skulle sige udover at råbe jubiiii.

Vi fandt en låneside ved navn, Weekend-lån.dk, som havde en fuld oversigt over alle kviklån lørdag og søndag. Udover at man kunne låne penge om lørdagen og om søndagen, så var det første kviklån op til 6000 kr. endda gratis i 30 – 60 dage.

Lån udbetaling weekend i form af et hurtig lån eller SMS lån, som de også kaldes. SMS lån hurtig udbetaling med det samme, skrev flere af låneudbyderne. Udbetaling af kviklån samme dag, stod der også. Og lån penge nu med hurtig udbetaling 24/7, stod også flere steder.

Og ja, det var ikke bare samme dag, men inden for få minutter. Jeg ansøgte om et kviklån, hvilket ikke tog mere end 3 minutter. 6 minutter senere stod der 2500 kr. på min konto. Ja, du hørte rigtigt; 6 minutter tog, før pengene var blevet udbetalt.

Biffen og bodega

Skal vi så se at komme i biffen og på bodega, for min gane er godt nok tør nu, sagde Kjeld. Jeg snupper lige en hurtig skyller, for jeg har ikke været i bad i tre dage, sagde jeg. I bad, udbrød Kjeld – det kan du sgu altid komme. Nu smutter vi, og ja, badet måtte vente, for nu skulle vi se film og drikke humle.

Bookmark permalink.