Støvsugning uden ledning

Heldigvis findes der opfindsomme mennesker. Nogle af dem har gjort meget for vores velbefindende. De har haft et ønske om at gøre livet nemmere for sig selv eller deres pårørende, og det har ført til, at nye og innovative produkter er kommet på markedet. Fx så er der efter min mening ikke noget bedre end en robotstøvsuger. En robotstøvsuger er en trådløs støvsuger. Dvs. jeg behøver ikke at være bange for at falde over en ledning, der ligger på gulvet og folder sig op om mit ben. Jeg kan sætte den i gang, og så sørger den for, at der er støvsuget godt og grundigt i min bolig. Jeg kan ovenikøbet programmere den til at starte af sig selv, så jeg ikke selv skal trykke på startknappen. Jeg behøver slet ikke at være derhjemme, imens der bliver støvsuget i mit hjem. Det er da en god ting. Det giver mig frihed.

Trådløs støvsugning

Ok, jeg har lige beskrevet luksusmennesket for dig: Hende, der hellere vil ud og shoppe, end hun vil støvsuge derhjemme. Men har du tænkt på, at en trådløs støvsuger faktisk kan være en redning for mennesker, der ikke har luksusproblemer, men alvorlige problemer? For eksempel denne ledningsfrie støvsuger: https://dk.gloriamundicare.com/ledningsfri-stoevsugning-med-kobold-vb100.html Der findes mange mennesker – især kvinder – som værdsætter at gøre deres bolig ren. De bruger tid på at støve af, pudse vinduer, støvsuge og vaske gardiner. Det er altid rart, når boligen er ren, og der dufter af frisk luft.

Sværere med alderen

Men jo ældre vi bliver, så kan det blive lidt mere besværligt at gøre rent. Kroppen fungerer ikke helt på samme måde, når man er 60 år, som dengang man var 25, vel? Vi får alle sammen nogle skavanker, efterhånden som vi bliver ældre. Måske er det bevægeligheden. Måske er det rygsmerter, som bevirker, at vi ikke når helt ind under sofaen med støvsugeren. Måske er det noget helt andet. Men med en trådløs støvsuger bliver livet – og rengøringen i boligen – meget lettere. For det første skal der ikke flyttes rundt på ledningen, når man går der og støvsuger i sin bolig. Du behøver ikke at gå fra støvsugerne i tid og utide for at flytte ledningen, fordi den følger bare med dig, der, hvor du går hen. Der er tid at spare.

Overvej robotteknologi

For det andet så behøver du slet ikke at holde på en trådløs støvsuger. En robotstøvsuger klarer det meste af sig selv. Og den kan oftest komme helt ind under sofaen. Den støvsuger, imens du udfører andre gøremål i din bolig. Fx det der med at lægge vasketøj sammen. Du sparer tid. Og den tid kan jo så bruges til noget, du meget hellere vil. Fx at bage en kage til dit barnebarn, drikke kaffe sammen med en veninde eller shoppe. Faktisk er der utroligt mange muligheder på området for velfærdsteknologiske hjælpemidler.

Trådløse støvsugere findes i flere forskellige udgaver: Håndholdte og robotform. De håndholdte kan være lidt tunge at danse med. Men sjældent er de mere besværlige at bruge end en almindelig gammeldags støvsuger med ledning. Så hvis du synes, at din gamle støvsuger skal udskiftes, så vil jeg bestemt anbefale, at du overvejer at købe en trådløs.

Bookmark permalink.