Tectyl skal det være

Min far er sur. Han har taget fri i nogle dage og har sendt bilen til service og havde sådan set lovet os, at vi skulle køre en tur ud til min onkel, lige så snart han fik bilen tilbage fra service. Men de har lige ringet nede fra mekanikeren af, og fortalt ham, at de bliver forsinket med at få bilen ordnet. Det er vist noget med karburatoren. Men det er også noget med Tectyl. Jeg kunne ikke helt forstå, hvad det var de talte om. Jeg hørte bare, min far sige ”Tectyl, ja ok.” Efter at han havde lagt telefonen fra sig, var han lidt sur. ”Øv, vi kommer ikke afsted i dag. Vi må vente indtil i morgen. Bilen bliver forsinket. Der er ventetid der, hvor den skal have sin behandling med Tectyl.” Jeg siger til ham, at det er ok. Jeg har ikke noget imod at vente med, at vi skal hen til min onkel og hans familie. Jeg ved dog, at min far i virkeligheden er skuffet. Han har ikke set sin bror i lang tid. Men pyt med det.

Passer mig godt

Jeg er faktisk glad for, at min far og jeg kan være alene sammen i en dags tid, uden at nogen forstyrrer os. Vi kan spille Xbox og spise junkfood. Min mor er i Jylland for at hjælpe min mormor med at flytte. Min far fortæller mig, at han lige skal ordne nogle regninger, inden han kommer, så vi kan spille sammen. Jeg sætter mig ved min computer og begynder at flakke rundt på nettet. Søger på ”Tectyl i Odense” for lige at finde ud af, hvad det er, som bilen skal vente på.

Det er jo rustbeskyttelse

Jeg finder hurtigt ud af, at der er tale om rustbeskyttelse. Jeg kan også se, at der er særlige servicecentre med Tectyl. Så det er måske derfor, at der er ventetid: Mekanikeren har ikke booket tid til tectylbehandlingen i god tid hos centeret. Det er jo ikke det samme sted, så vidt jeg ved.

Min far er lidt langsom med at få ordnet de regninger, der skal betales. Jeg logger ind på vores smart-tv og sætter konsollerne op. Det bliver fedt at bruge nogle timer på at spille sammen med min far. Nu taler han i telefon med min mor. Nå. Så er det derfor, han ikke kommer. De taler om, at bilen skal have Tectyl, kan jeg høre. Ja, det er så en meget vigtig oplysning, hun skal have.

Bliver lidt utålmodig

Jeg er ved at blive lidt utålmodig nu. Min fortæller åbenbart om flytningen. Så vidt jeg kan høre på samtalen, så er alt gået godt. Min mormor er ved at finde sig til rette i sin nye lejlighed. Den er noget mindre end hendes gamle lejlighed, men der er plads nok til møblerne og hendes ting. Jeg går ind på et site, jeg kender for at se, om der er nogle nye, spændende spil. Det kunne være fedt. Jeg er lidt træt af Fortnite. Måske kan vi downloade et nyt spil.

Bookmark permalink.