Vel designet Harzen ferie

Det er lidt af en jungle at skulle planlægge en kør selv ferie til Tyskland. Du har sikkert allerede skrevet ”kør selv ferie Tyskland” i din browsers søgefelt. Og hvad kommer frem? Tips og gode råd til bilferien, henvisninger til, hvor du kan finde en billig bolig i landet, anbefalinger angående, hvilke områder der er spændende at besøge mv.

Der er mange steder at henvende sig til, men det kan føre til, at du bliver ret forvirret, taber modet og kommer til at vælge en færdigstrikket pakke med bus. Det er der ikke noget galt i. Men en ferie i egen bil betyder, at du har mulighed for at være lidt mere fleksibel. Det er en frihed, som vi er rigtigt, mange, som sætter stor pris på.

Ferielogi.dk

For os er der absolut ingen tvivl: Vi benytter altid Ferielogi.dk til kør selv ferie i Tyskland!

Derfor vil jeg anbefale, at du først beslutter dig for, hvor vil du gerne hen. Hvad vil du gerne udforske? Skal det være en kort eller længere tur? Er der tale om, at du skal holde ferie med dine børn i Harzen?

Børn med til Harzen

Da jeg skrev ”ferie med børn Harzen” i søgefeltet, fik jeg en mere snæver resultatliste frem i Google. Jeg fik bl.a. en del tips til, hvad børn synes, er spændende at opleve. Fx så er Harzen et sted, som signalerer eventyr – borge og hekse og trolde – er ord, som eventyr ofte indeholder. Oven i det så kommer ordene prinser og prinsesser, de gode mennesker og de onde. Ja, Harzen er eventyrland. Hvem kender ikke Tornerose, eller Rødhætte? Området indbyder til at bruge eventyrene som indgang til at udforske den del af Tyskland.

Når du har besluttet dig for, hvor du vil hen, så er det næste skridt at planlægge ruten, som I skal køre. Det behøver ikke at tage alt for mange timer at komme til Harzen. Men brug hellere lidt længere tid, end du egentlig tænker. Det kan nemlig være rart at få en pause for at strække benene eller få noget at spise på vejen. Køreturen er også en del af ferien.

Bookmark permalink.