Designer Wallstickers

Hjemme hos os har vi en tendens til at ændre stil temmelig ofte. Det vil sige vores billeder, og plakater bliver skiftet ud, uden at vi har dårlig samvittighed over det. Vi kan godt lide, at vi viser venner og bekendte, som kommer på besøg, at vi ved, hvad der er in. Vi har intet, imod at vi har en kæmpe plakatsamling i kælderen. Den består af gamle plakater, som vi har haft hængende på væggene, men som vi nok aldrig får op på dem igen.

Wallstickers

Jeg kan også godt lide, at der er forandringer i vores hjem. De små detaljer, som nemt kan ændres, kan jeg godt lide at arrangere. Fx så fandt jeg en masse fantastiske wall stickers i retro stil forleden. Jeg elsker dem. De minder mig om den der popkultur, som var rigtig populær tilbage i 1950’erne. – og som ligesom vågnede igen med Andy Warhol og hans flotte malerier af Marilyn Monroe i forskellige popfarver. Wall stickers er taknemlige at bruge. De er lavet af en eller anden form for folie, som man nemt kan sætte på væggen og ligeså nemt tage ned igen uden, at der kommer dumme mærker på væggen, eller at man skal slå sig over fingrene, når sømmet skal hamres i væggen.

Jeg har været inde på nettet og lede efter wallstickers. Sitet, jeg så, havde de der retro’er. Der findes mange, og det kan være svært ikke at bruge en formue. De er nemlig ikke dyre, så det er fristende at købe én eller to tre stykker mere, end man har brug for. Men så begynder det at kunne blive lidt dyrere, end budgettet var planlagt til!

Nicewall har dem

Jeg fandt en shop, som har et kæmpe udvalg af wallstickers. De har dem med citater og med forskellige motiver: mad, blomster, dyr osv. Det kan blive en sjov væg, jeg får i mit køkken. De har også wallstickers, som henvender sig specielt til børn. Jeg må virkelig hen og se dem – sådan fysisk, så jeg får et helt indtryk af, hvordan farverne er.

Det er nemlig meget vigtigt for mig, at farverne er præcist dem, jeg vil have. Vores møbler har nemlig farver. Det er ikke de sædvanlige grå eller beige eller sorte eller hvide møbler, vi har. Derfor vil det være katastrofalt for mig, hvis farverne, jeg sætter på væggene, ligger i de forkerte nuancer. Jeg kan jo ikke lige skifte sofaen, eller spisebordsstolene ud. Det vil blive for dyrt på den lange bane. Men wallstickerne, dem kan jeg nemt skifte – og det er her glæden, kommer. De er nemlig ikke så dyre. De koster faktisk mindre end en god oksebøf.
Så det er da værd at bruge lidt tid på at finde de rigtige farver – og hvis det er muligt, så vil det være et cool projekt at sætte op: En ny wallsticker på væggene hver måned. Det vil helt sikkert være en udfordring. Det vil også danne grundlag for diskussioner om interiør design her i familien. Jeg elsker at høre min families mening og få en snak med dem om, hvorfor de ikke kan lide billedet eller motivet, jeg har brugt.

Bookmark permalink.