ATV

Det ville bare være så fedt, hvis jeg kunne anskaffe mig sådan en all terrain vehicle! De er bare cool. Tanken om at kunne køre over marken, så jeg hurtigere kan være hjemme fra gymnasiet, er rar. Som det er nu, er jeg nødt til at cykle 2 km ekstra på vejen for at komme hjem. Hvis jeg havde sådan en ATV bike, så kunne jeg lave et short cut og nå hjem på få minutter.
Det ville også være sjovt. De er da fede de der ATV bikes. Hvis jeg havde 2, kunne min ven og jeg køre i skoven og lege med dem. Køre om kap, eller cross country.

All Terrain Vehicles

Jeg så engang en amerikansk dokumentar om dem. Det var den her gruppe af mænd, som bare havde en megafed dag, med deres bikes. De kørte igennem mudder, vandløb, marker og jeg ved ikke, hvad. Ret cool. De havde et godt sammenhold. De kunne godt tage at blive drillet, men kom én af dem i knibe, så hjalp de andre. ATV står for All Terrain Vehicles, og forkortelsen er altså: ATV.

De kan være ret hurtige, selv om de ikke er så store. Ok, i den dokumentar, jeg så, var de godt nok store. Jeg er ikke sikker på, at man kan få de der kæmpemodeller her i landet. Hjulene, de havde på de der amerikanske, var rigtigt store. Sådan ca. 1,5 meter – måske lidt mere. De havde også malet deres bikes i nogle hidsige farver. Sådan lidt som truckere eller motorcykler. Med flammer og dødningehoveder eller hjerter med pile igennem. Fedt.

Gad vide, om man skal have kørekort til sådan én. Jeg har ikke kørekort endnu, men må da gerne køre min fars traktor derhjemme. Det skal jeg lige have undersøgt. Hvordan reglerne er for ATV bikes på offentlig vej. Med traktoren er det jo sådan, at jeg ikke må køre den på offentlig vej, før jeg har kørekort. Der går nok 6 måneder før, jeg får kørekortet. Jeg er begyndt at få undervisning.

ATV Bikes

Jeg ved ikke helt, hvad mine forældre synes om de, der ATV bikes. Min mor har selv været vild med motorcykler, siger hun. Hun kunne måske overtales til at give et bidrag til sådan en ATV. Jeg ved, at jeg får besked på, at jeg selv må spare op til den. Men måske kan jeg overtale hende til at give mig et bidrag.
Min far gider ikke. For ham handler det kun om, at gården skal passes, så vi kan leve.
Jeg hjælper ham. Vi har en minkfarm, og han giver mig lidt penge for at hjælpe ham i nogle timer om ugen. Hvis jeg kunne få ham overtalt til, at jeg arbejder lidt ekstra i weekenderne, så kunne jeg sikkert købe mig en ATV bike, når jeg får kørekortet.

Jeg kunne egentlig godt lide at vide, hvad sådan en ATV koster. Jeg ved, at de kendte mærker, kan være dyre, men jeg har hørt, at man kan få ATV bikes, som ikke koster så meget. En af mine klassekammerater har én. Han har fortalt mig, at hans far betalte omkring 10.000 kroner for den.

Bookmark permalink.