Designet bilreklame

Hvis du gerne vil give din bil et nyt look, så er der mange muligheder. Du kan vælge at få den malet, så den fremstår som ny. Det kan være en lidt dyr affære. Du kan også vælge at få den pakket ind.

Ja, bilindpaking bliver mere og mere populært, fordi det er en forholdsvis billig løsning, som du kan få lavet hurtigt. En fordel ved at få bilen pakket ind er, at du kan lave en helt individuel løsning. Du kan ændre din bils look fuldstændigt og få et design, lige som du ønsker dig det. Du kan kombinere farverne på din bil. Du kan også få den pakket ind med forskellige mønstre – eller prints – som de professionelle kalder det. En zebrastribet folkevogn, eller en ny, rød sportsvogn. Det er helt op til dig. Mulighederne er uendelige.

Fordele ved folieindpakning

En anden fordel ved en bilindpakning er, at folien, som bilen pakkes ind i, faktisk beskytter lakeringen på din bil. Du kan få folien i forskellige kvaliteter. Jo bedre kvalitet, jo længere holder folien. Så hvis du vil have en rød bil frem for den grå, du har nu, så kan du vælge en rød folie i god kvalitet. Så har du en rød bil i de næste år. Indtil du måske køber en ny bil.

Det eneste, du skal gøre, er at bestemme dig for, hvordan din bil skal se ud.

Det er nemt at få en bilindpakning, og det behøver ikke at tage særligt lang tid. Når du har bestemt dig for farve og eventuelt et print, så skal du bare sørge for, at din bil er ren, så vil firmaet, som laver bilindpakninger, sørge for resten. Det behøver ikke at tage meget mere end en enkelt dag.

Også til store køretøjer

Bilindpakning er ikke kun til almindelige biler, men kan også gælde lastbiler eller busser. Du har sikkert allerede set de store reklamer på busserne. Det er en folie med et print, som er designet specielt til formålet.

Når du har besluttet dig for at få din bil pakket ind i, så er det første, du skal gøre at overveje, hvilken farve og eventuelt print eller mønster du vil have på bilen. Dernæst skal du vælge kvaliteten af folien. Som jeg nævnte, så er en god kvalitet mere holdbar, men hvis du bare vil forsøge i en kort periode, så vælg en billigere folie.

Når du har valgt farve, mønster og kvalitet, så er din bil næsten klar til selve indpakningen. Du skal blot sørge for, at bilen er ren – og der må ikke være voks på bilen. Når bilen er nyvasket, så kan selve bilindpakningen begynde.

Det plejer at foregå på den måde, at teknikkerne fjerner dele på bilen, som ikke skal folieres. Det kan være stållister, antenne eller sidespejle. Derefter pakker de bilen ind i folien. Sætter delene, de fjernede på igen, og vupti din bil er næsten klar. Det kan tage lidt tid for folien at binde sig godt på bilen, så det er en god idé, hvis du afsætter tid til at lade den sætte sig. Det kan tage en dags tid. Men når folien har sat sig, så er du klar.

Meget mere information her: https://kellmann.dk/

Bookmark permalink.