Behandling hos kiropraktor?

Hvis du går rundt med smerter et eller andet sted på din krop, så skal du naturligvis gå til lægen. Det kan være, at du har smerter på grund af et slag. Det kan også tænkes, at smerterne er opstået, fordi du har siddet eller ligget i en forkert stilling i lang tid. Der kan også ligge sygdomsforløb til grund for smerten. Der er mange årsager til, at vi har smerter. Og smerter er forskellige. Der er forskel på at have ondt i maven og at have ondt i ryggen eller knæet. Det eneste, som forskellige smerter ikke har til forskel i mellem sig, er, at de gør ondt!

Ikke altid medicin

I nogle tilfælde kan smerterne behandles med medicin. I andre skal der slet ikke medicin ind i billedet. Det kan være, at der skal bruges fysioterapi eller kiropraktik. Det kan din læge hjælpe dig med at finde ud af. Du skal i hvert tilfælde have gjort noget, så du kommer af med smerterne. Også selvom det er en lille smerte. Hvis du nu fx går rundt og har ondt i din ankel, så kan det være en meget ødelæggende smerte for dit liv. Du halter. Du går nødigt lange afstande. Det er usundt ikke at bevæge sig. Men når du nu ikke kan, fordi der er smerter i anklen, så skal du altså få den undersøgt. Det kan være, at der er tale om en forstuvning af anklen. En forbinding og lidt hvile kan hjælpe. Men der kan også være tale om en vedholdende smerte, som du ikke kan få diagnosticeret korrekt hos lægen. Hvad skal du så gøre?

Kiropraktorer kan meget

Ja, jeg vil anbefale, at du besøger en kiropraktor i Albertslund, som jeg kender. Han har en lang uddannelse bag sig og er godkendt af sundhedsstyrelsen. Han samarbejder med læger, fysioterapeuter og andre indenfor sundhedssektoren. Han har stor erfaring med at finde ud af, hvad der er årsagen til smerter, som andre – fx lægen – ikke har kunnet forstå, hvorfra de kom. Det er nemlig en del af hans uddannelse: Han har specialiseret sig i at se på skelettet og kan ofte se ting på et røgten fotografi, som en almindelig læge vil overse. Jeg siger ikke, at din familielæge er en dårlig læge. Det, jeg siger, er, at denne kiropraktor i Albertslund har specialiseret sig i at diagnosticere, hvorfra smerter opstår. Han vil kunne hjælpe dig, når du ikke kan mærke nogen forbedringer i anklen – selvom du har prøvet med smertestillende midler, forbindinger, særlig træning hos en fysioterapeut mv.

Den rette behandling

Det kan godt være, at min kiropraktor fra Albertslund ikke selv vil behandle dig. Men han kan under alle omstændigheder henvise dig til enten til en anden behandler eller kiropraktor, som kan hjælpe dig af med smerterne med den rette behandling. Du bør besøge ham. Ring op til ham og få en snak om dit problem. Forklar lidt om din historie og dine smerter. Han vil med garanti forsøge at hjælpe dig, så du kan blive smertefri. Og det fortjener du altså at blive.

Bookmark permalink.