Blomster fra udlandet

Da jeg ikke er bosat i Danmark, og derfor ikke altid er hjemme i København til jul, så har jeg introduceret en konkurrence for mine brødre som alle bor i hovedstadsområdet. De skal hvert år modtage og evaluere en buket blomster, jeg sender dem. Den butik, som har blomsterudbringning i hovedstaden, og som laver den flotteste buket, vinder.

Det betyder med andre ord, at jeg tvinger mine brødre og deres familier til, ved den årlige julefrokost 2. juledag at medbringe buketterne. jeg har sendt dem, så de kan sammenligne. Vinderbutikken får så ekstrabestillinger fra mig i løbet af det kommende år.

Lokal blomsterbutik

Jeg bruger nemlig ofte blomsterhandlere til at sende en hilsen til familie, venner og bekendte.

Det kan være sin sag et finde en god blomsterforretning, som også tilbyder blomsterudbringning i København. Jeg har prøvet flere gange, men har været uheldig et par gange. Udbringeren kunne ikke finde adressen, eller den specifikke butik leverede ikke i det område, jeg angav. Og klart nok. Blomster er levende, også selv om de er afskårne. Derfor skal der ikke gå alt for lang tid fra bestilling til levering. Så hvis jeg bruger en butik med blomsterudbringning på Amager, men vil have leveret til fx Birkerød, ja, så kan der gå for lang tid, og blomsterne dør. Det vil vi jo helst undgå.

Amager Blomster

I år har jeg så fundet en butikskæde, som har udbringning af blomster i hele hovedstaden. Den får lov til at sende en buket til bror nr. 2. Da jeg så butikken her på nettet, var jeg sikker på, at de kunne klare opgaven. De har fysisk butik på Amager, men skiltede på deres site med, at de leverer i hele hovedstaden. Brødrene, nr. 1 og 4, får en buket fra en butik, som har til huse inde i Frederiksstaden. Og Bror nr. 3 får en flot buket fra en blomsterhandler i Lyngby.

Nu glæder jeg mig til at få resultatet af deres evaluering, så jeg kan nå at sende en buket, som en hilsen med ønske om godt nytår.

Det er blomsterbutikken Amager Blomster, jeg bruger.