Design af boligtilbehør

Der er mange mennesker, som er lidt ligeglade med, hvordan deres soveværelse ser ud. Sengen er uredt. Døren til soveværelset er lukket, så det generer ikke nogen. Sådan er jeg bare ikke. Jeg bor i en stor lejlighed, hvor der er store rum, og få muligheder for at aflukke de rum, som gæster ikke skal se.

Alt skal spille

Derfor er det vigtig for mig, at mit hjem er rent og ser pænt ud fra alle vinkler. Ja, det er et såkaldt loft, jeg bor i. Jeg har fotostudie i den ene ende, og privatbolig i den anden ende. Det er et loft på ca. 350 km2, så her er plads nok. Mit problem er dog sengen. Den står sådan midt for op mod væggen nede for enden af loftet. Og det irriterer mig, at alle kan se den.

Lækre sengetæpper

Derfor har jeg tænkt på, at jeg skal have den kamufleret på en eller anden måde. Et sengetæppe er naturligvis løsningen. Men sengetæpper er kedelige. Eller retter, de sengetæpper, jeg har set her i byen, er kedelige.

Forrige gang, jeg var ude og kigge i forretningerne efter sengetæpper, fandt jeg ét, som jeg godt kunne lide. Flot farve, stort nok, og ingen finurligheder. (Jeg er minimalist.) Da jeg kom forbi butikken i går, var det bare blevet solgt. Stort øv. Hvad så?

Jeg gik ind i forretningen og spurgte ekspedienten, om han kunne hjælpe. Det kunne han faktisk godt. Han foreslog først en quilt. Nej, nej, nej, det er ikke til mig. Det er alt for bedstemoragtigt. Jeg skal bare have noget, som kan dække min seng, og som ser godt ud. Da han så udtrykket i mit ansigt over hans forslag om en quilt, forstod han. Jeg fulgte med ham over i deres afdeling for plaider.

Der var mange, som lignede en quilt, men der var også nogle, som var rigtigt flotte i designet. Jeg fandt en plaid i en størrelse, som passer min seng, og som er rigtig flot. Ikke strålende brokadeagtig. Ej heller er den kedelig brun. Den er lavet af uld i naturfarver, som passer godt til væggens røde mursten.

Her er links til det, jeg endte med at købe:

  • Sengetæppe: https://merville.dk/kat/sengetaepper-bomuld/
  • Plaid: https://merville.dk/kat/plaider/
Bookmark permalink.