Kerastase

Jeg var en af de heldige, som faktisk kunne komme på sommerferie nede i sydens sol og varme sidste år. Og jeg håber virkeligt, at jeg bliver lige så heldig igen i år. Når tiden nærmer sig, vil jeg overveje, hvor rejsen skal gå hen. Men inden da, så skal jeg altså have nogle ting på plads, så min kuffert bliver pakket korrekt. Sidste år kom jeg jo afsted uden min shampoo. Det betød, at jeg måtte gå ind til en lokal frisør der, hvor jeg var, og købe en. Det er lidt svært at købe shampoo til mit hår – sådan på fremmedsprog. Selvom jeg kan engelsk, så kan jeg jo ikke være sikker på, at den lokale frisør forstår min forklaring om, hvad mit hår har brug for.

Husk shampoo

Men det lykkedes for mig at få købt en shampoo fra Kerastase. Jeg bruger kun shampoo fra det mærke, fordi jeg er ret fanatisk med, at mit hår skal have den bedste pleje, jeg kan give det. Nu var det ikke den sædvanlige Kerastaseshampoo, jeg plejer at bruge, som jeg købte. Den var udmærket og skal, jeg være helt ærlig, så var den bedre end den, jeg plejede at bruge. Det må have været en god frisør, jeg var havnet hos dernede under sommerferien.

Og det er så den shampoo, jeg leder efter igen. Det viste sig, nemlig, at det var en shampoo, der er specielt udviklet til at beskytte håret efter dagens solbadning og badning i Middelhavets salte vand. Jeg har ikke kunnet finde den hos min egen frisør, men jeg har set et eller andet sted, at man kan få den i en webshop. Jeg kan bare ikke huske, hvor det er, jeg har set det. Så jeg skal altså huske at lave en undersøgelse på nettet. Der er nemlig ikke nogen tvivl om, at jeg skal have sådan en shampoo med mig næste gang, jeg skal på sommerferie.

Ligge på stranden

Det er jo også en af de dejlige ting ved at være på sommerferie. Et er, at man kan bruge dagene på at ligge på stranden, og bliver smukt brun. Noget andet er det, at man efter en dag på stranden kan gå op på sit rum og få et langt bad, hvor man ligesom får vasket håret grundigt, får smurt sig ind i en god aftersun creme, og ja, lader sin krop diktere i hvilken fart man gider at gå ud og spise og hygge sig. Så nu, hvor vi er ved at lægge planerne for sommerferien, så skal jeg bare ikke glemme at købe den der særlige shampoo fra Kerastase. Jeg ved jo ikke, om jeg kan få den, der, hvor vi skal hen.

Min favoritbutik med hårpleje

Så jeg vil hellere købe shampooen herhjemmefra, end at ende i en situation, hvor jeg bare står og ærgrer mig over, at jeg ikke fik det gjort. Heldigvis kan jeg altid få det hos Hair247.dk Ja, jeg var heldig sidste år. Ingen har lovet mig, at jeg vil være lige så heldig igen i år. Det kan kun tiden vise os. Jeg kan dog håbe.

Bookmark permalink.