Lækkert designet VVS

Der er godt gang i byggeriet. Vi har et projekt med 10 lejligheder, som vi gerne vil have færdigt inden påske. Slag af fast ejendom plejer at tage fart omkring påske, og lejlighederne, vi bygger, skal sælges. Det er luksusbyggeri, for dem, som gerne vil bo ved vandet have fordelene ved at bo tæt på byen, men som også sætter pris på de naturskønne områder lige i nærheden.

GROHE er konge

Vi var heldige at finde grunden for et par år siden inden udviklingen i området virkeligt tog fart. Området er generelt meget efterspurgt. Især mange unge par, som har gode indkomster, vil gerne til området.
Arkitekten, som vi samarbejder med, har tegnet andre projekter for os, så vi ved, at han ved, hvad han gør. Nu er vi så kommet så langt, at vi skal have alt VVS installeret. Som altid bruger vi Grohe VVS – også denne gang! Det er god kvalitet og har et tidløst moderne design, som falder i de fleste menneskers smag. Og så er det til en rimelig pris.

Bedst online

Vi køber det online, men i store mængder, så vi får det som regel til en billigere pris, end hvis vi bare købte et enkelt armatur. Forhandleren, som vi samarbejder med, ved, at vi kommer tilbage for at købe flere armaturer. Derfor kan han levere os billig VVS uden at tabe penge.

Kun en enkelt gang er det hændt, at han ikke kunne levere alt, hvad vi havde brug for. Det var uheldigt, fordi vi ville gerne være færdige med bygningen, så rengøringsholdet kunne komme til. Vi var derfor nødt til at forsinke rengøringsholdet. Det betød i næste omgang, at vi også måtte forsinke indretningsarkitekten, som møblerer fremvisningslejlighederne for os. Han blev rigtig sur, fordi han så måtte aflyse flyttefolkene, som kommer med møbler, billeder og objekter til indretningen af lejligheden. Han måtte derfor også aflyse fotografen. Ja, forståeligt, at han blev sur. Men det må han altså leve med. Vi kan jo ikke sætte andre armaturer op end dem, vi har lovet en mulig køber. Vores projekt er nemlig allerede blevet beskrevet på vores salgsside.

De sidste Grohe VVS varer, vi manglede, kom 3 senere, og heldigvis var blikkenslagerne parate. De arbejder hurtigt, så i løbet af 2 dage havde de fået de sidste lejligheders VVS sat op. Det hele. Så vi kunne tage fat i indretningsarkitekten. Han var dog på en anden opgave, så vi måtte vente i 2 dage mere.
Han kom med flyttefolk, fotograf og fik indrettet lejlighederne i en fart. Fotos blev taget, og uploadet til vores site. Lejlighederne blev solgt temmelig hurtigt. Så selv om der var en lille uges forsinkelse, så gik det godt alligevel.

Vi håber dog, at vi ikke bliver forsinkede denne gang. Vi vil gerne have solgt alle lejlighederne hurtigt. Derfor presser vi, vores forhandler til at skynde sig med leveringen af alle vvs artiklerne, vi har brug for. Lejlighederne skal bare stå klar til påskeferien. Og de skal helst sælges alle sammen inden sommerferien. Vi har investeret, og projektet skal give os en rimelig fortjeneste, så vi kan komme i gang med det næste.

Bookmark permalink.