Silikonebryster eller brystløft?

For mange kvinder kan det store spørgsmål være i forbindelse med en brystforstørrende operation; silikonebryster eller brystløft? Og stort set alle kvinder vil før eller siden opleve, at deres bryster begynder at miste elasticiteten, hvilket vil resultere i hængebryster.

Der kan være flere årsager til, at bryster begynder at hænge og blive flade.

  • På grund af aldring
  • I forbindelse med vægttab
  • Efter en graviditet

Enten kan som kvinde vælge at ignorere, at brysterne mister deres fasthed, eller også kan man få foretaget en operation af brysterne.

Silikonebryster

Der er ingen tvivl om, at silikonebryster er et stort hit blandt rigtig mange kvinder. Silikonebryster eller brystimplantater kan være dråbeformede eller runde, og hvilken type, du vælger, afhænger af formen på dine bryster.

Inden du beslutter dig for silikoneimplantater, skal du til en konsultation på privathospitalet. Her gennemgår du sammen med plastikkirurgen hele forløbet, og vedkommende vil også gennemgå mulige risici. Kapseldannelse er en af dem, men dog slet ikke så hyppig som tidligere.

Kirurgen vil derudover også fortælle følgende.

  • Operationens varighed cirka 60 minutter
  • Placering af implantater
  • Populære typer som Motiva eller Mentor implantater
  • Holder i cirka 10 – 15 år
  • Silikonebryster pris mellem 29.000 – 45.000 kr. cirka

Herefter skal du gå hjem og tænke beslutningen igennem. Læs ultimativ guide om silikonebryster på Øjenlågsoperationer.dk

Brystløft

Brystløft er for dig, som måske ikke ønsker at få implantater opereret ind i kroppen. Brystløft er altså den rene og naturlige “varer”, som blot bliver sat lidt på plads så at sige.

Brystløft, eller løft af barm, kan lade sig gøre, hvis du er tilfreds med den overordnede størrelse og fylde af dine bryster. Er du ikke helt tilfreds med størrelsen, kan det lade sig gøre at foretage et brystløft med eget fedt.

Prisen på et brystløft ligger på mellem 14.000 – 39.000 kr., og du skal regne med, at operationen varer mellem 2 – 4 timer. Læs ultimativ guide om brystløft på Øjenlågsoperationer.dk

På hjemmesiden, Øjenlågsoperationer.dk, finder du nogle af Danmarks mest velskrevne og dybdegående guides om alle former for plastikkirurgi. De mange guides er krydret med billeder og videoer, som besvarer alle spørgsmål.

Bookmark permalink.