Sommerferie i England

Egentlig ville jeg gerne tilbringe min sommerferie i England. Jeg har altid haft en drøm om at leje en bil derovre og, så rejse rundt i landet. Ikke kun opholde mig i London. Du ved, sådan, køre rundt til de smukke landskaber og de små landsbyer og opleve dem.
Naturligvis vil jeg også i den forbindelse tilrettelægge min ferie sådan, at jeg også får nogle dage i London.

Billigt at flyve til London

Det er nemt nok at finde billige fly til London. Der findes jo mange sites, hvor man kan sammenligne priser og finde de bedste og billigste. Flybilletterne er ikke problemet. Og det er heller ikke et problem at finde hotelværelser. Vi bruger jo https://www.rejsepriser.dk/ Men der er to problemer, som holder mig tilbage fra at realisere min drøm. Det første og største er den britiske regerings håndtering af Covid-19. Jeg har hørt om, at det ikke er gået så godt, og at englænderne er utilfredse. Det sætter ligesom en stopper for min lyst til at tage til England.Men omvendt: Hvad er et liv uden rejser?

Køre i venstre side af vejen

Det andet problem er i min optik, også ret stort. Ser du, jeg er et vanemenneske og ideen om, at man skal køre i venstre side på gader og veje, er altså et problem. Jeg kan ikke vænne mig til det. Sidste år var vi nemlig taget til Cypern, hvor de også kører i venstre side, og jeg var altså ved at blive kørt ned adskillige gange, når jeg skulle krydse en gade til fods.

Jeg er sikker på, at det bare er spørgsmål om ganske lidt tid, inden man vænner sig til at køre i den forkerte side, men jeg er virkeligt hunderæd for det. Jeg er bange for at miste overblikket i trafikken og derved at blive årsag til ulykker. Jeg kan huske, at vi også kørte i taxa dernede, og jeg sad på forsædet ved siden af chaufføren. Det var virkeligt en underlig fornemmelse, at der ikke var noget rat foran mig.

Bookmark permalink.