Ventetid

Hvor længe du skal vente på svar, når du gerne vil låne penge nu og her, afhænger af det eller de lån, du ansøger. De fleste svarer med det samme, som reelt betyder i løbet af få minutter efter, du har indsendt din ansøgning.

Nogle få långivere skal bruge op til en time på at behandle din ansøgning, før du får svar. For de flestes vedkommende gælder, at ansøgninger i weekenden og om natten også behandles med det samme. Og dermed kan man altså udbetaling af lån i weekenden!

Kassekredit i stedet for kviklån

Udbetaling af dine penge sker lynhurtigt og direkte til din konto. Når du vælger en kassekredit, er der ingen krav om 48 timers betænkningstid. Derfor kan du have penge udbetalt samme dag.

Det er blandt andre Ferratum, Lendon, Simbo og Vivus, der tilbyder kassekreditter.

  • Før du beslutter at låne penge nu
  • Som med enhver anden økonomisk beslutning følger der også et ansvar med at tage et lån nu og her. Det er klart, at du har en grund til at ville låne penge hurtigt, og det er der heller intet i vejen med, når blot du har gennemtænkt, hvad det betyder fremover:
  • Afdrag på et kviklån, se her
  • Dit lån skal selvfølgelig betales tilbage. Tjek de muligheder, der er for løbetid – og vælg en løbetid, der giver dig luft i økonomien til at kunne betale tilbage til tiden hver måned. Jo længere løbetid – jo flere renter. Men det er faktisk bedre for dig at betale lidt mere i renter, hvis det så betyder, du kan holde dine afdrag.
  • Helst kun ét lån ad gangen
  • Lån penge nu – ja det er fristende at overveje det med at tage et kviklån for at betale et andet tilbage. Medmindre der er tale om, at du kan tage et nyt lån med så gode betingelser, at det er billigere for dig end dit nuværende kviklån: Lad være! Betal et kviklån ud, før du tager det næste!

Låneanmeldelser

Henrik Jansson

Det var nemt!

Der gik simpelthen mindre end 5 minutter fra jeg søgede på Google efter et hurtig lån til jeg havde fået JA! Tusind tak for at gøre det nemt at låne penge nu og her

Lise Andersen

SMS lån

Jeg søgte efter de billigste muligheder for at låne penge nu, og jeg fandt lige det jeg skulle bruge her hos jer. Jeg fik svar med det samme og penge hurtigt. Tak for hjælpen med at låne penge nu og her!

Claus

Det virker!

Jeg havde brug for at låne penge nu grundet et tilbud jeg bare ikke kunne sige nej til. Fandt et lån her hos jer på 2 minutter, fik ja og havde pengene dagen efter. Det var nemt og overskueligt så tak for det! Det er faktisk endnu hurtigere, end SMS lån var i gamle dage!

Morten Bergsoe

Det holdt det der med at låne penge nu. Fandt et godt lånetilbud her, ansøgte og fik svar på mindre end 5 minutter. Og penge på kontoen dagen efter. Kan altså godt anbefales!

– er blot nogle få af de glade kunder, der søgte, fandt og fik udbetalt et lån hurtigt via os!

RKI

Husk, at hvis du misligholder dine afdrag, vil du højst sandsynligt ende i RKI. RKI er et register for dårlige betaler, og det står for Ribers Kredit Information. Hvis først du havner i RKI, kan det blive rigtig svært for at optage lån og kreditter.

På lånesiden, Broker Lån, kan du læse meget mere om RKI lån, og hvad du skal gøre for at komme af med din gæld. Vær fornuftig når du låner penge, for det er din fremtid, det gælder.

Bookmark permalink.